Prosecco i lambrusco!

Prosecco i lambrusco!

Lambrusca a prosecca  - tradiční nápoje pro parná letní odpoledne i večerní grilování s přáteli.  V Kredenci pro vás máme připravenou širokou nabídku perlivých a šumivých italských vín. Vyzkoušejte třeba:   Lambrusco Rosso Amabile IGT 0,75l Mirabello, Itálie,...

číst více
Otevírací hodiny o svátcích 5.- 6. 7.

Otevírací hodiny o svátcích 5.- 6. 7.

O státních svátcích v neděli a v pondělí 5. - 6. července máme v našich prodejnách otevřeno takto: Bělohorská 8:00 - 20:00 bistro, bar, pekárna 10:00 - 20:00 - prodejna Flora 9:00 - 21:00 prodejna Tržnice Dlouhá 9:00 - 21:00 pekárna, kavárna Krásný začátek prázdnin...

číst více
Pozvánka: Šum italského léta. Ochutnejte, jak chutná!

Pozvánka: Šum italského léta. Ochutnejte, jak chutná!

Na začátku všeho byla tlustostěnná láhev. A pak se to rozjelo!   Ve čtvrtek 11.června Vás zveme na skleničku. Těšit se můžete na oblíbená lambrusca a prosecca. Rozlévat Vám a na otázky odpovídat budou Francesco Riccardi z vinařství Le Tenute di Genagricola, odkud...

číst více
Novinka: Kváskový chléb s červenou řepou

Novinka: Kváskový chléb s červenou řepou

Další novinka z naší pekárny je kváskový chléb s řepou. Pečeme jej z žitné a pšeničné mouky, zaděláváme vlastním žitným kváskem a do těsta přidáváme čerstvě nastrouhanou červenou řepu. Řepa dodává chlebu kromě netradiční červené barvy také vlákninu, antioxidanty,...

číst více
Novinka: Německý kváskový chléb

Novinka: Německý kváskový chléb

Břevnovský chléb teď můžete ochutnat i v kváskové verzi! Je žitno-pšeničný, se sedmdesáti procenty žitné mouky, zadělávaný naším vlastním žitným kváskem. Pečeme ho dle vlastní receptury, z mouky bez průmyslových zlepšovacích látek. Prodáváme na Bělohorské, v...

číst více
Otevírací hodiny 1. a 8. května

Otevírací hodiny 1. a 8. května

O svátcích 1. a 8. května máme v našich provozovnách otevřeno takto: Bělohorská Pekárna, kavárna, bar  8:00 - 20:00 Obchod  10:00 - 20:00 Flora Prodejna  9:00 - 21:00 Dlouhá Pekárna, kavárna  8:00 - 21:00 Omlouváme se, tato pobočka již...

číst více
Novinka: Mandarinkový cheesecake

Novinka: Mandarinkový cheesecake

Ochutnejte novinku z naší cukrárny – mandarinkový cheesecake! Kdo máte rádi svěží chuť citrusů v kombinaci s jemným mascarpone, určitě Vám udělají radost naše citrusové cheesecaky. Po limetkovém, který jsme začali vyrábět v loňském létě, můžete v naší cukrárně na...

číst více
Otevírací hodiny o Velikonocích

Otevírací hodiny o Velikonocích

Na Velikonoční pondělí máme ve všech našich provozovnách otevřeno.  Bělohorská 8:00 - 20:00 - bistro, bar, cukrárna 10:00 - 20:00 - prodejna Flora 9:00 - 21:00 prodejna Tržnice Dlouhá 9:00 - 21:00 pekárna, kavárna Veselé Velikonoce přeje Kredenc!

číst více
Nepasterizovaná piva z malých pivovarů

Nepasterizovaná piva z malých pivovarů

Víte, jak chutná Černý havíř nebo jaké pivo pila carevna Kateřina? Už jste ochutnali Hendrycha, nejhořčejší český ležák?  Jsou malí, zajímaví a v poslední době jich, zaplaťpánbů, konečně přibývá. Najdete je na místech, kde stály před stoletími, vaří se v nich podle...

číst více
Vajíčka z Ježkova statku

Vajíčka z Ježkova statku

Kam na velikonoční vajíčka? Do Kredence! Vajíčka, která u nás můžete koupit, odebíráme z české firmy Ježkův statek. Slepice, které  je nesou, nežijí v klecích, ale v halách, volně běhají, mají k dispozici podestýku, bidýlko a můžou snášet vajíčka do hnízda. O tom se...

číst více
Velikonoční mazance pečeme od pondělí 30.3.

Velikonoční mazance pečeme od pondělí 30.3.

Velikonoční mazance z naší pekárny jsou v prodeji od pondělí 30.3. Přímo z naší pekárny je dodáváme na Břevnov, Flóru i do Dlouhé.  Objednávat mazance je možné v našich provozovnách. Kdo si chce upéct mazance sám, může vyzkoušet náš recept: Velikonoční mazanec Na 1...

číst více
Italské velikonoční holubice jako dárek

Italské velikonoční holubice jako dárek

Italské velikonoční bábovky nejsou mazance ani beránci, ale vysoké nakynuté holubice. Říká se jim Colomba pasquale a nejčastěji je dostanete s obrovskou mašlí. Nadvakrát dlouze kynuté bábovky pečené v papírových formách ve tvaru, který vzdáleně připomíná letící...

číst více
20.3. Páteční bábovka pro štěstí

20.3. Páteční bábovka pro štěstí

V pátek ke každé kávě bábovka pro štěstí. Zdarma. Protože štěstí je vždycky zdarma. A navíc má 20. března mezinárodní den. Oslaďte si ho s námi v Tržnici Dlouhá 14 (omlouváme se, tato pobočka již neexistuje). Pokud štěstí vydrží, dostanete bábovku i v...

číst více
Posnídejte v Kredenci

Posnídejte v Kredenci

Každý den od sedmi ráno (v neděli od 8:00) můžete posnídat v Kredenci na Bělohorské a každý den od osmi (v neděli od 9:00) v Kredenci  na Pankráckém Rynku. Můžete si tu dát snídani s křupavým čerstvým pečivem a dobrou italskou kávou. V nabídce jsou velké i...

číst více
Slavné broskve z Calandy

Slavné broskve z Calandy

"Melacotón de Calanda", slavné velké broskve ze španělské Aragonie, o kterých se říká, že patří mezi nejlepší na světě. Rostou v jedná z nevyhlášenějších ovocnářských oblastí v blízkosti města Calanda, kde specifické klimatické podmínky vytváří ideální prostředí pro...

číst více
Ke snídani: Párečky s hořčicí

Ke snídani: Párečky s hořčicí

Na Bělohorské si můžete dát po ránu nově ke snídani párečky s hořčicí a křenem. Jsou z hrubě namletého bio hovězího (69 %) a vepřového masa (28 %), v přírodním jehněčím střívku, bez lepku a bez dusitanových solí. Podle našeho receptu je pro nás ručně vyrábí ekofarma...

číst více
Hledáte něco bez lepku? Vyzkoušejte pohanku!

Hledáte něco bez lepku? Vyzkoušejte pohanku!

Skoro zapomenutá pohanka dneska zažívá renesanci. Důvodem k návratu do našich jídelníčků je nepřítomnost lepku a výtečná chuť. Pohanka dokáže s grácií nahradit pšenici či oves, navíc má příhodnější složení důležitých minerálů, jako jsou vápník, hořčík, železo či...

číst více