Otevírací hodiny o Velikonocích
Pro čerstvé mazance se můžete stavit i v pondělí.
Novoroční brunch 1. 1. 2024
Na 1. 1. 2024 jsme pro vás připravili speciální menu. Vybrat si můžete od 9:00 do 19:30 z následující nabídky: Anglická snídaně A1 A3 A7 225 KčPomazánková snídaně A1 A3 A4 A7 A10 119 KčVídeňské párky A1 A10 139 KčFrancouzská omeleta se šunkou a sýrem A1 A3 A7 179...
Otevírací hodiny o vánočních svátcích
O vánočních svátcích máme otevřeno.
Otevřeli jsme novou prodejnu v OC Westfield na Chodově
Otevřeli jsme další pražskou prodejnu v OC Chodov. Koncept prodejny delikates s prodejem čerstvého pečiva z naší pekárny, cukrárnou a kavárnou můžete vyzkoušet už před vánočními svátky.
Nové odpolední menu
Od 1. října 2023 jsme pro vás připravili na Bělohorské nové Odpolední menu. Podává se od pondělí do neděle mezi 15:00–19:30 hod. Těšit se můžete na speciality z různých koutů světa. Na své si přijdou jak milovníci masa, tak zeleniny. Přijďte ochutnat! Polední menu...
O svátcích 5. a 6. 7. máme otevřeno
Dejte si u nás snídani, kávu, dortík nebo drink. A odpočívejte.
Otevírací hodiny o Velikonocích
Pro čerstvé mazance se můžete stavit i v pondělí.
Otevírací hodiny o vánočních svátcích
O vánočních svátcích máme otevřeno.
28. září máme otevřeno
Nakupte čerstvé pečivo a sladkosti z naší pekárny a cukrárny, vyzkoušejte delikatesy ze všech koutů Evropy.
Otevírací hodiny o Velikonocích
Pro čerstvé mazance se můžete stavit i v pondělí.
Naše domácí pomazánky
Vyrobeno v Mojí Kredenci.
Šufan: výběrové oříšky
Pekanové, kešu, mandle nebo lískáče, pražené, natural, se solí i bez…
Médicis: Mandlové oblázky pro štěstí
Pražené mandle v podobě říčních oblázků svým jménem vzdávají hold královně Kateřině Medicejské.
Vánoční pralinky do každé rodinky
Ribretto – ručně vyráběné pralinky z výběrové belgické čokolády.
Otevírací hodiny o vánočních svátcích
O vánočních svátcích máme otevřeno.
Cukroví od našich cukrářek
Linecké, pistáciové, kokosové, třené, vanilkové rohlíčky, sněhové pusinky…
Co pod stromeček? Vína z Châteauneuf-du-Pape
Rodinný podnik vinařské rodiny Révoltierů s kořeny sahajícími až do roku 1340.
Brandade de Morue
Dip z pošírované slané sušené tresky, tradiční pokrm z jihozápadní Francie.