Přijďte si pochutnat na svátečních specialitách!

Velikonoce jsou svátky jara, nových začátků a především skvělého jídla! V Kredenci jsme pro vás připravili speciální velikonoční menu, které propojuje tradiční chutě s moderní kuchyní. Přijďte si vychutnat jedinečné pokrmy, které jsme sestavili s ohledem na čerstvé sezónní suroviny a autentické receptury.

Na co se můžete těšit?

Polévka ve formě krému z medvědího česneku a krutony – Aneb kdyby jaro bylo polévka, tak rozhodně tato.

Velikonoční sekaná s jarním bramborovým salátem – Tradiční pochoutka s vůní bylinek a svěžím bramborovým salátem, který k jaru neodmyslitelně patří.

Vařená nádivka se špenátovým krémem – Krémová kombinace svěžího špenátu a nadýchané nádivky, která vás mile překvapí svou lehkostí a chutí.

Králičí stehno s nádivkou a zeleninovým pyré – Křehké maso, doplněné jemnou nádivkou a hladkým zeleninovým pyré, které podtrhuje chuť jarních surovin.

Jehněčí Ossobuco se špenátovými noky – Bazírované jehněčí maso v lahodné omáčce, podávané s domácími noky – ideální volba pro milovníky výraznějších chutí.

Candát s bylinkovou omáčkou – Delikátní filet z candáta doplněný jemnou omáčkou z voňavých bylinek, která podtrhne jeho přirozenou chuť.

Celé menu je doplněné o naše poctivé domácí limonády v podobě okurky s kiwi, citronády s kopřivou, a levanduli s mátou. Nabízíme něco také pro kávové „fajnšmekry“. Espresso mandarinka. Tento neobvyklý, ale o to více zajímavý nápoj je vytvořen z pravého italského espressa a mandarinkového freshe a servírované na ledu.

Celé menu, včetně doporučení párování nápojů k jednotlivým pokrmům, naleznete níže v PDF příloze.

A kdy že budou oslavy jara probíhat? Od 17. 4. 2025 až do 21. 4. 2025 v Kredenci na Bělohorské!

Přijďte si k nám užít sváteční atmosféru a vychutnat si výjimečné velikonoční menu.

Těšíme se na vás!