Přivezli jsem pro vás speciální vánoční výběr tradičních francouzských sýrů z různých regionů. Pasterizované i nepasterizované kravské a kozí sýry – s lanýži, balené v popelu i plněné jedlými kaštany.
Do vyprodání zásob ve všech našich prodejnách.

Le Chevrefeuille 120 g

Čerstvý kozí sýr Besace z Perigordu s černým lanýžem (2 %) v tradičních homolích.

Brie a la Truffe d´Ete 1 400 g

Měkký jemný plísňový sýr z pasterizovaného kravského mléka plněný smetanou, mascarpone a kousky lanýže (2,5 %) z regionu Ile-de-France.

Buchette truffe d´Ete 100 g

Čerstvý sýr z pasterizovaného kozího mléka s černým letním lanýžem (1,25 %) z regionu Centre-Val de Loire.

 

Petite Rouelle Cendree 155 g

Měkký sýr z nepasterizovaného kozího mléka obalený v popelu. Region Okcitánie.

Coeur Gourmand Marron 80 g

Čerstvý sýr z pasterizovaného kozího mléka s náplní z jedlých kaštanů (20 %) z regionu Centre-Val de Loire.

 

Coeur Gourmand Abricot 80 g

Čerstvý sýr z pasterizovaného kozího mléka plněný meruňkovým džemem (15 %) z regionu Centre-Val de Loire.

 

Selection Fondue sachet 400 g

Výběr francouzských nepasterizovaných kravských alpských sýrů vhodných pro Savojské Fondue – směs druhů Cru de Savoie (max. 85 %), Abondance AOP (min. 10 %), Beaufort AOP (min. 5%). Strouhané.

Prožít Advent bez pořádné šunky, paštiky a klobásek? 

Vánočku už máte? Vyzkoušejte tu z naší pekárny.