Hořčice s perníkem z Dijonu, estragonem z Francie, černým rybízem z Dijonu, pikantní papričkou z Espelette nebo zeleným pepřem z Madagaskaru. Vyhlášený výrobce Edmond Fallot přichází s novinkami, které příjemně potěší milovíky kulinářských experimentů. Vynikající k masu, do omáček a salátů.

Edmond Fallot – Rodinný výrobce s tradicí od roku 1840 a sídlem kousek od Dijonu používá při výrobě hořčic tradiční burgunské recepty včetně mletí hořčičných semínek ve vlastním kamenném mlýnu. Právě díky pomalému zpracování, při kterém nedochází při výrobě ke zbytečnému navyšování teploty, si jejich hořčice uchovávají výraznou chuť i sílu.

Hrubozrnná hořčice s bílým vínem 205 g
Pikantní hořčice s chilli papričkou z Espelette 105 g
Degustační set hořčic 4x 25 g (Dijonská hořčice / Hořčice s černým rybízem z Dijonu / Dijonská hořčice se zeleným pepřem / Dijonská hořčice s estragonem nebo hořčice s perníkem z Dijonu)

Dijonská hořčice 210 g / 390 g / 1,1 kg
Dijonská hořčice v keramice 250 g
Hrubozrnná hořčice v keramice 250 g

Další výrobky od společnosti:
Cornichons extra jemné okurčičky v octu 340 g
Nakládané cibulky v octu 190 g

V prodeji ve všech našich provozovnách.