Jerky – na proteiny bohatá pochoutka –  je dnes oblíbeným společníkem na cestách i zdravější náhradou chipsů při rodinných televizních večerech. 

U jerků z farmy Angusfarm navíc přesně víte všechno o jejich původu. Vyrábí se pomalým sušením plátků masa speciálního masného plemene Angus, které se přímo na farmě chová. Při zpracování používají pouze maso z vrchního šálu zadní kýty a nenajdete v nich kromě mořské soli a koření žádné další přídavné látky, jako je tomu u řady jiných výrobců.

Pro vysoký čisté bílkoviny a téměř nulové množství tuku jsou jerky vhodné pro redukční diety i vyznavače outdoorových sportů.

V nabídce máme jerky:

Natural

hovězí maso Angus, sůl, koriandr

Klasik

hovězí maso Angus, sůl, koriandr, vícebarevný pepř

Chilli

hovězí maso Angus, sůl, koriandr, vícebarevný pepř, chilli

 

Rodinná farma Angusfarm ze Soběsuk na Plzeňsku je ukázkovým rodinným statkem, který vedle kvalitního chovu masného skotu, prasat, šumavských ovcí, koz či hus nabízí stylové ubytování i výtečné menu ve své restauraci. Vaří, jak jinak, z vlastních zdrojů.

Plemeno Angus pochází původem ze Skotska a patří mezi výtečná masná plemena, velmi ceněná pro svou špičkovou kvalitu masa. Díky vysokému podílu intervaskulárního tuku jsou z něj jsou výborné steaky.  Dříve ne příliš časté plemeno, dnes se, k velké radosti kuchařů a majitelů top restaurací, začíná jejich chov rozšiřovat i u nás.