Chlebový víkend v Kredenci – kvásek jako dárek
Upéct bochník dobrého chleba je kumšt, který stojí za oslavu. Moc svátků v Kredenci neoslavujeme, ale z tohoto dne bychom u nás chtěli udělat tradici. Od pátku 16. do neděle 18. října proto v Kredenci na Bělohorské můžete ochutnat to nejlepší z naší pekárny....
Co všechno umí kvásek
Pro správné nakynutí těsta je třeba, aby v těstu řádně proběhl proces fermentace. Dnes jsou pro kypření nejčastěji využívány kvasinky v droždí nebo v kvásku. U nás pracujeme s oběma způsoby. Každý má něco do sebe. Jak kvásek v těstě působí Při použití kvásku pro...
Míchaná vajíčka se sýrem
Pokud jsou míchaná vajíčka vaší oblíbenou snídaní, můžete je na Bělohorské i na Pankráckém Rynku vyzkoušet nově i se smetanovým sýrem. Více o naší snídaňové nabídce najdete zde.
Otevírací hodiny v Den české státnosti 28.9.
Ve státní svátek v pondělí 28.9. máme ve všech našich provozovnách otevřeno. Přejeme všem krásné užívání babího léta. Bělohorská bistro - bar - pekárna: 8:00 - 20:00 prodejna: 10:00 - 20:00 Flora prodejna: 9:00 - 21:00 Dlouhá pekárna - bar: 9:00 - 21:00 (omlouváme se,...
Kávové kapsle Pellini
Káva z Nespresso kapslí Pellini, které nově nabízíme, udělá radost všem příznivcům apeninského poloostrova. Má totiž výrazně italský charakter. Pražírna Pellini je na trhu od roku 1922, patří mezi pět nejvýznamnějších italských výroben kávy a od počátku svého vzniku...
Jablečný štrůdl
Když se řekne štrůdl, taky si vybavíte rodinný recept po babičce, nedělní snídani do postele nebo vůni skořice a jablek z trouby? Štrůdl je prostě taková intimní rodinná záležitost. Už jste dlouho neviděli babičku? Vezměte ji k nám na kafíčko... Babičce vegetariánce...
Tmavý žitný chléb 100%
Stoprocentní žitný chléb zadělávaný žitným kváskem. Žitné těsto v sobě váže hodně vody, takže je víc tekuté a nedrží tolik tvar. Také nedokáže vytvářet tak nadýchanou strukturu, jako to umí lepkotvorné bílkoviny v pšeničném bochníku. S kváskem si zase při pečení...
Matcha cheesecake bez lepku a pečení
RAW dezert Matcha - jemná chuť kešu oříšků, datlí a kokosového másla zvýrazněná drcenými kakaovými boby a lístky čaje Matcha. Připraveno dle vlastní receptury v naší cukrárně. Bez pečení a bez lepku. Na cheesecaky jsme odborníci - vyzkoušejte si u nás třeba limetkový...
Domácí limonády z Kredence
Ochutnejte naše domácí limonády. V nabídce máme malinovku, okurkovou, citronádu a pořádně vychlazený ledový čaj s limetkou. Vyrábíme si je sami z čerstvých plodů. Dát si je můžete v Dlouhé (omlouváme se, tato pobočka již neexistuje) i na...
Nové olivové oleje od Cufrolu
Extra panenské olivové oleje, to je láska na celý život. S širokou škálou vůní a chutí prožijete sommeliérské zážitky skoro jako při ochutnávání vín. Kdo se jimi jednou prochutná, vytvoří si závislost, které se už jen těžko zbavuje. Máme pro vás v Kredenci pár...
Dort Kredenc s čerstvými jahodami
Jahodová sezóna vrcholí, takže už za sebou nejspíš máte jahodové knedlíky (tvarohové i kynuté), jahodovou bublaninu i jahody se šlehačkou. Zbývá ochutnat jahodový dort! Nejlepší je v kombinaci s dobře vychlazeným proseccem.
Prosecco i lambrusco!
Lambrusca a prosecca - tradiční nápoje pro parná letní odpoledne i večerní grilování s přáteli. V Kredenci pro vás máme připravenou širokou nabídku perlivých a šumivých italských vín. Vyzkoušejte třeba: Lambrusco Rosso Amabile IGT 0,75l Mirabello, Itálie,...
Otevírací hodiny o svátcích 5.- 6. 7.
O státních svátcích v neděli a v pondělí 5. - 6. července máme v našich prodejnách otevřeno takto: Bělohorská 8:00 - 20:00 bistro, bar, pekárna 10:00 - 20:00 - prodejna Flora 9:00 - 21:00 prodejna Tržnice Dlouhá 9:00 - 21:00 pekárna, kavárna Krásný začátek prázdnin...
Pozvánka: Šum italského léta. Ochutnejte, jak chutná!
Na začátku všeho byla tlustostěnná láhev. A pak se to rozjelo! Ve čtvrtek 11.června Vás zveme na skleničku. Těšit se můžete na oblíbená lambrusca a prosecca. Rozlévat Vám a na otázky odpovídat budou Francesco Riccardi z vinařství Le Tenute di Genagricola, odkud...
Novinka: Kváskový chléb s červenou řepou
Další novinka z naší pekárny je kváskový chléb s řepou. Pečeme jej z žitné a pšeničné mouky, zaděláváme vlastním žitným kváskem a do těsta přidáváme čerstvě nastrouhanou červenou řepu. Řepa dodává chlebu kromě netradiční červené barvy také vlákninu, antioxidanty,...
Novinka: Německý kváskový chléb
Břevnovský chléb teď můžete ochutnat i v kváskové verzi! Je žitno-pšeničný, se sedmdesáti procenty žitné mouky, zadělávaný naším vlastním žitným kváskem. Pečeme ho dle vlastní receptury, z mouky bez průmyslových zlepšovacích látek. Prodáváme na Bělohorské, v...
Otevírací hodiny 1. a 8. května
O svátcích 1. a 8. května máme v našich provozovnách otevřeno takto: Bělohorská Pekárna, kavárna, bar 8:00 - 20:00 Obchod 10:00 - 20:00 Flora Prodejna 9:00 - 21:00 Dlouhá Pekárna, kavárna 8:00 - 21:00 Omlouváme se, tato pobočka již...
Novinka: Mandarinkový cheesecake
Ochutnejte novinku z naší cukrárny – mandarinkový cheesecake! Kdo máte rádi svěží chuť citrusů v kombinaci s jemným mascarpone, určitě Vám udělají radost naše citrusové cheesecaky. Po limetkovém, který jsme začali vyrábět v loňském létě, můžete v naší cukrárně na...
















